Termékeink

Standard termékek

Standard termékeink nagy része raktárunkból rövid szállítási határidővel elérhető. Pontosabb készletinformációt webáruházunkban talál. Amennyiben a keresett terméket nem találja webáruházunkban, úgy forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik készséggel segítenek Önnek.

Szimeringek

A KTT jelenleg az egyetlen magyarországi szimering gyártó, aki a legtöbb szerkezeti anyagból (NBR, FKM, MVQ, EPDM, HNBR), a standard méretű szimeringek széles skáláját kínálja, többnyire készletről! Szimeringjeink a legkülönbözőbb kivitelben készülnek, porvédővel vagy anélkül, drallozással ill. erősített kivitelben: válassza ki az Önnek megfelelő változatot webáruházunkban!

Saját gyártású szimeringjeink mellett az FST Freudenberg Simrit simmerring terméksáláját is megtalálja, illetve további gyártóktól importált szimeringek széles választéka is elérhető.

Tovább

Hidraulika- és pneumatikatömítések

Kínálatunkban megtalálja az FST Freudenberg Merkel hidraulika tömítéseit, T20 és T18 karmantyúkat, L43 kompakt tömítést és még további Freudenberg termékeket.

Szintén elérhetők további gyártóktól importált kiváló minőségű porlehúzók, vezetőgyűrűk, vezetőszalagok, zsinórtömítések, karmantyúk is. Tekintsék meg kínálatunkat!

Tovább

O-gyűrűk, zsinórok, profilzsinórok (X, V stb. változatban)

Többezer metrikus és coll méretezésű O-gyűrűt talál raktárunkban. NBR, MVQ, FKM és további anyagminőségben, kérésére LABS-frei tisztított kivitelben. Egyedi kérésre ezek a termékek speciális bevonatokkal (pl. szilikonozás) is elérhetők.

Tovább

Seeger-gyűrűk, bilincsek, alátétek, rögzítőgyűrűk, készletdobozok

Tömítéstechnikai termékeink mellé széles választékban kínálunk kiegészítőket. Többek között seeger-gyűrűket (DIN 472 “J”, DIN 471 “A”, DIN 6799 “RA”), akár készletdobozban, továbbá réz- és alumíniumalátét (fém tömítőgyűrű) készlet dobozokat, ABA csőbilincseket. Legtöbb termékünk rövid szállítási határidővel, készletről elérhető.

Tovább

Rezgéscsillapítók, géplábak

Kínálatunkban szerepelnek a legkülönbözőbb kivitelű rezgéscsillapítók és állítható géplábak. A webáruházban felsorolt méretek csak szűk keresztmetszetét adják az elérhető méreteknek, amennyiben nem találja a keresett méretet, jelezze ügyfélszolgálatunkon.

Tovább

Egyedi gyártású termékek

Közel lehetetlen volna felsorolni az összes egyedi terméket, amelyet a KTT vevői számára gyártott, és részben fejlesztett! Ezen termékek között éppúgy megtalálhatók a tiszta gumi tömítések, mint a fém-gumi kötéses termékek. Az alábbi képek adnak némi ízelítőt a termékek méretéről és típusáról.

              A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux