+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390

Alkalmazott technológiák

TERMÉKFEJLESZTÉS, SZERSZÁMTERVEZÉS

A KTT hatékonyan támogatja vevőit a tervezési folyamatokban. Szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal olyan megoldásokat vagy javaslatokat teszünk, melyek javítját a termék funkcionalitását, minőségét, ugyanakkor csökkentik a szerszámozási és gyártási költségeket.

 


 

SZERSZÁMKÉSZÍTÉS

Saját készítésű szerszámainkkal nem csak a termékgyártáshoz szükséges költségeket tudjuk alacsonyan tartani, de azt is biztosítjuk, hogy vevőink a legrövidebb idő alatt kaphassák meg az első mintadarabokat. A mintázások megkezdésével a szerszám optimalizálás is lényegesen gyorsabb, mint külsős szerszámkészítővel. Gyakorlatilag néhány héten belül széria gyártásra kész szerszámot tudunk ajánlani.

 


 

HŐTRANSZFERES VULKANIZÁLÁS

A hőtranszfer eljárással jellemzően alacsonyabb darabszámú szériákat gyártunk. Vevőspecifikus, fém-gumi kötést kívánó termékekhez 1-4 fészkes szerszámokkal nagy precizitással és gyorsasággal lehet gazdaságosan termelni úgy is, ha az igényelt mennyiségek nem haladják meg a pár száz vagy pár ezer darabos volument.

 


 

PRÉSVULKANIZÁLÁS

A présvulkanizálás az egyik legelterjedtebb gyártási eljárás a gumi termékek előállításához. Ennek során az előre átdolgozott, extrudált guminyersanyagot présformába helyezik, majd összenyomják, hogy a gumi a kívánt formát öltsön. Egyidőben a szerszámból a felesleges levegőt kiszívják, hogy ezzel is segítsék az anyag megfelelő eloszlását a szerszámban. Mivel a fűtőlapokra egyidőben több különböző szerszámbetét is felhelyezhető, ez a módszer költséghatékony, ugyanakkor az autóipari elvárásokat is kielégítő, kiváló pontosságot biztosít.

 


 

FRÖCCSÖNTÉS

A gumi fröccsöntés a legsokoldalúbb gyártási eljárás, amelynek segítségével nagy szériában, magas minőségű gumi alkatrészeket lehet előállítani. Ennél a technológiánál nem szükséges az anyagot előkezelni, vagy extrudálni: mindez a fröccsöntő gépen belül történik. Ez a módszer egyenletes minőséget, tartósságot és kiváló felületi kidolgozást biztosít. A fröccsöntési eljárásból származó termékeket különböző iparágakban használják, mint például az autóipar, az egészségügyi és a fogyasztási cikkek területén.

 


 

PRECÍZIÓS UTÓMEGMUNKÁLÁS

Az utómegmunkálás több lépésből is állhat. Egyrészt, a présvulkanizált termékek tömítőéleinek precíziós kialakítása itt történik. Ezen kívül a termékeket az anyagfajtáknak megfelelő temperálásnak vetjük alá, amely során kialakul az anyag végleges kémiai szerkezete és ez biztosítja a későbbi felhasználás során a legjobb tulajdonságokat. 

 


 

ZSÍRTALANÍTÁS, LABS-MENTES TISZTÍTÁS

A zsírtalanítás, vagy LABS-mentes minőség azt jelenti, hogy egy termék vagy anyag mentes az aromás oldószermaradványoktól . A LABS rövidítés a "Lösemittel Aromaten Benzol und Schwefel" kifejezést jelöli. Tehát, a termékek nem tartalmaznak olyan káros oldószermaradványokat, amelyek potenciálisan károsak lehetnek az egészségre. A LABS-mentesség egy minőségi jellemző, amely biztosítja a termék biztonságosságát és az egészségügyi szempontnak való megfelelőségét. Ezen felül termékeinek egy része FDA minőségben is elérhető, amely az élelmiszeripar számára feltétlenül lényeges.

 


 

MÉRÉSI ÉS VIZSGÁLATI TECHNIKÁK

A gyártott termékek minőségének ellenőrzésére számos eljárást és berendezést alkalmazunk. Egyik legfontosabb berendezésünk egy 400x400 mm tárgyasztalú, modern 3D optikai és tapintós mérőberendezés, mely a szükséges méréseket a korábbi megoldásokkal szemben lényegesen precízebb és gyorsabb módon teszi lehetővé.

 


 

További kérdése, észrevétele van a technológiákkal kapcsolatban? Keresse bátran munkatársainkat, készséggel állunk rendelkezésére!

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Kubinszky Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

 

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása valamint, szimeringek, o-gyűrűk, hidraulika tömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő - Péntek: 9:00- 16:00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

 

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.


axinter.com