KTT – Szolgáltatásaink

Zsírtalanítás, LABS-mentes tisztítás

A termék felületén található szennyeződések – röviden LABS-ok – hibákat okozhatnak a későbbi feldolgozás, például festés során, mivel megakadályozzák a felület egyenletes fedhetőségét. Ilyen anyagok lehetnek a szilikonok, fluorozott (PTFE) anyagok, bizonyos olajok és zsírok. Ahhoz, hogy az anyagfelület festékkel vagy ragasztóval jól nedvesíthető legyen, annak tisztának, száraznak, olaj- és szilikonmentesnek kell lennie. A KTT által forgalmazott termékek LABS-frei (LABS free, LABS mentes) minőségben is elérhetőek, melyet saját zsírtalanító–tisztító berendezésünkkel biztosítunk. A zsírtalanítást akár szolgáltatásként is ajánlani tudjuk, amennyiben az adott termék méretei/anyaga ezt lehetővé teszi.

Bérgyártás / kihelyezett gyártás

A KTT Tömítéstechnika mint egyedi gumi és fém–gumi termékek gyártásával foglalkozó vállalat, első sorban saját gyártóberendezéseivel és szerszámaival állítja elő termékeit. Ugyanakkor arra is van mód, hogy a gyártást a vevő tulajdonát képező szerszámmal, berendezéssel vagy általa biztosított anyagból végezzük. Ezáltal biztosítható például, hogy a korábbi termékjóváhagyások, egyszerűsített bejelentési folyamattal fenntarthatók maradjanak.

Bérmérés

Nem akkreditált mérőlaborunk többek között egy modern, 3D optikai/tapintós mérőberendezéssel is felszerelt, melynek 400x400 mm tárgyasztalán rendkívül precíz mérések végezhetők. Kérésére – laborunk kapacitásának függvényében – módot kínálunk arra, hogy akár nem általunk gyártott termékek mérését is elvégezzük.

Tanácsadás

A KTT Tömítéstechnika több, mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a gumi, gumiipar, gumiipari gyártás, tömítéstechnika terén. Készséggel állunk partnereink rendelkezésére abban az esetben is, ha anyagfajtával, beépítéssel, technológiával kapcsolatos kérdés merül fel.A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux