+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390

Szállítási feltételek

A legtöbb megrendelést a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk. Amennyiben az adott termék raktáron van, és a rendelés 12:00 óráig beérkezik, úgy annak kiszállítását lehetőleg még aznap megoldjuk a kiszállítást végző partnercéggel (GLS). Ha a rendelésen szereplő termék valamelyikét nem tudjuk a webshop által ígért határidővel teljesíteni, munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

 

Szállítási díjak Magyarországon belül

Szerződött szállító: GLS

Nettó 30.000,- Ft felett díjmentes szállítást biztosítunk.

Nettó 30.000,- Ft  alatt az alábbi díjakat alkalmazzunk, melyeket kiszámlázunk:

- Átutalásos  fizetési mód esetén:1.900,- Ft + ÁFA

- Készpénzes (utánvét) fizetési mód esetén: 2.450,- Ft + ÁFA

 

Magyarországon kívüli szállítás

A szállítási díj az aktuális futárszolgálati árak alapján kerül kiszámításra (szerződéses partnerünk a GLS). Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költséget hozzáadjuk a megrendeléséhez.

Ha van preferált futárja, vagy akár regisztrált partner kódja, kérjük, jelezze felénk. Csomagját bármelyik Magyarországon is ismert fuvarozóval tudjuk küldeni.

 

Szállítási felelősség

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Websopunk folyamatosan frissül SAP ERP rendszerünkből, de a tévedést, vagy az időközben történő eladás esetét nem tudjuk kizárni - és bár rendkívül ritka eset, de fenn kell tartsuk magunknak. A vevőink által leadott rendelések a kollégáink által küldött rendelésvisszaigazolással válnak véglegessé.

 

Az Általános Szolgáltatási Feltételek megtekintéséhez és megismeréséhez kattintson erre a linkre: (ÁSZF)

Az Adatkezelési szabályzat megtekintéséhez kattintson erre a linkre: (AKSZ)

Az elállási nyilatkozat letölthető itt: Elállási nyilatkozat

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Kubinszky Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

 

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása valamint, szimeringek, o-gyűrűk, hidraulika tömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő - Péntek: 9:00- 16:00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

 

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.


axinter.com