Szállítási feltételek

A legtöbb megrendelést a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk. Amennyiben az adott termék raktáron van, és a rendelés 12:00 óráig beérkezik, úgy annak kiszállítását lehetőleg még aznap megoldjuk a kiszállítást végző partnercéggel (GLS). Ha a rendelésen szereplő termék valamelyikét nem tudjuk a webshop által ígért határidővel teljesíteni, munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Szállítási díjak Magyarországon belül

Szerződött szállító: GLS

Nettó 30.000 Ft felett díjmentes szállítást biztosítunk.

Nettó 30.000 Ft  alatt az alábbi díjakat alkalmazzunk, melyeket kiszámlázunk:

  • Átutalásos  fizetési mód esetén: 2.000 Ft + ÁFA 
  • Készpénzes (utánvét) fizetési mód esetén: 2.600 Ft + ÁFA

 

Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy 2024. március 28-tól a Magyar Posta is elérhető vásárlói igény szerint. Cégünk a Magyar Posta szolgáltatások teljes körű elérhetősége érdekében megkezdte a webshopos szállítmányozási modul fejlesztését. Tervezett megvalósítás 2024 áprilisában történik.

 

Magyarországon kívüli szállítás

A szállítási díj az aktuális futárszolgálati árak alapján kerül kiszámításra (szerződéses partnerünk a GLS). Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költséget hozzáadjuk a megrendeléséhez.

Ha van preferált futárja, vagy akár regisztrált partner kódja, kérjük, jelezze felénk. Csomagját bármelyik Magyarországon is ismert fuvarozóval tudjuk küldeni.

Szállítási felelősség

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Websopunk folyamatosan frissül SAP ERP rendszerünkből, de a tévedést, vagy az időközben történő eladás esetét nem tudjuk kizárni - és bár rendkívül ritka eset, de fenn kell tartsuk magunknak. A vevőink által leadott rendelések a kollégáink által küldött rendelésvisszaigazolással válnak véglegessé.

Az Általános Szolgáltatási Feltételek megtekintéséhez és megismeréséhez kattintson erre a linkre: (ÁSZF)

Az Adatkezelési szabályzat megtekintéséhez kattintson erre a linkre: (AKSZ)

Az elállási nyilatkozat letölthető itt: Elállási nyilatkozatA KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux