Főbb piacaink

Autóipar

Szimeringjeink és egyéb tömítéstechnikai termékeink a gépjárműiparban, azon belül kamionokban, nehézgépekben, tömegközlekedési járművekben találhatók meg.
Alkalmazásuk számos helyen történik, például futóművekben, motorokban, váltószerkezetekben, hűtőrendszerekben.

Ipar

Az ipari alkalmazásokban, kezdve a pneumatikus vezérléstről, a hidraulikus rendszerek tömítésén át a gyártósorokon alkalmazott berendezések tömítéséig, termékeinknek sok száz felhasználási területe van.
Elsősorban hidraulika tömítéseinknek illetve különböző O-gyűrűknek, profiltömítéseknek van nagy szerepe.

Háztartási berendezések

Termékeink nemcsak különböző háztartási kis- és nagygépekben, de számos szerelvényben, szaniterekben is jelen vannak.
A kerti öntözőberendezéstől a mosógépeken át a fürdőszobai csaptelepig tömítéseink mindenhol megtalálhatóak.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeripar egyik legnagyobb felhasználója a termékeinknek. Különböző ételszállító edényekbe készített speciális tömítések, vagy a szóda- és habpatronokban kerülő tömítések is portfólionk részei.

Ezen alkalazásoknál az élelmiszeripari megfelelés (FDA), vagy a zsírtalanítás (Labsfrei) alapvető követelmény, melynek számos termékünk megfelel. Zsírtalanítást szolgáltatásként bármilyen tömítésen tudunk végezni.

Egészségügy

Az egészségügyben kiemelt fontosságú, hogy a tiszta terektől, steril eszközöktől a különböző szennyeződéseket, baktériumokat távol tartsuk. Erre a célra a miniatűr méretű tömítésektől a komplett burkolatokat szigetelő profilzsinórokig számos terméket kínálunk gyártásunkból, vagy forgalmazásunkból.A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux