+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390

Főbb piacaink

 

 

Autóipar:

Szimeringjeink és egyéb tömítéstechnikai termékeink a gépjárműiparban, azon belül kamionokban, nehézgépekben, tömegközlekedési járművekben találhatók meg.

Alkalmazásuk számos helyen történik, például futóművekben, motorokban, váltószerkezetekben, hűtőrendszerekben.

   

Ipar:

Az ipari alkalmazásokban, kezdve a pneumatikus vezérléstről, a hidraulikus rendszerek tömítésén át a gyártósorokon alkalmazott berendezések tömítéséig, termékeinknek sok száz felhasználási területe van.

Elsősorban hidraulika tömítéseinknek illetve különböző o-gyűrűknek, profiltömítéseknek van nagy szerepe.

   

Háztartási berendezések:

Termékeink nemcsak különböző háztartási kis- és nagygépekben, de számos szerelvényben, szaniterekben is jelen vannak.

A kerti öntözőberendezéstől a mosógépeken át a fürdőszobai csaptelepig tömítéseink mindenhol megtalálhatóak. 

   

Élelmiszeripar:

Az élelmiszeripar egyik legnagyobb felhasználója a termékeinknek. Különböző ételszállító edényekbe készített speciális tömítések, vagy a szóda- és habpatronokban kerülő tömítések is portfólionk részei.

Ezen alkalazásoknál az élelmiszeripari megfelelés (FDA), vagy a zsírtalanítás (Labsfrei) alapvető követelmény, melynek számos termékünk megfelel. Zsírtalanítást szolgáltatásként bármilyen tömítésen tudunk végezni.

   

Egészségügy:

Az egészségügyben kiemelt fontosságú, hogy a tiszta terektől, steril eszközöktől a különböző szennyeződéseket, baktériumokat távol tartsuk. Erre a célra a miniatűr méretű tömítésektől a komplett burkolatokat szigetelő profilzsinórokig számos terméket kínálunk gyártásunkból, vagy forgalmazásunkból.

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Kubinszky Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

 

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása valamint, szimeringek, o-gyűrűk, hidraulika tömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő - Péntek: 9:00- 16:00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

 

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.


axinter.com