Kereskedelem

A KTT saját gyártású termékei mellett a tömítéstechnikai termékek széles skáláját kínálja kereskedelmi termékként, raktárról, vagy partnereink kívánsága szerint a gyártótól közvetlenül. Milyen előnyöket kínálunk Önöknek kereskedelmi termékeink választása esetén?

Raktárunk közel 10 000 cikket tartalmaz, melyek többsége webáruházunkból elérhető. Ezen cikkeket rövid határidővel tudjuk szállítani, illetve szükség esetén igyekszünk a legrövidebb határidővel visszatölteni.
Beérkező rendeléseik csomagolását raktári kollégáink naponta végzik. A délig beérkező rendeléseknél, amennyiben a tételek rendelkezésre állnak, akár az aznapi feladás is lehetséges.

Az összekészített csomagokat gyorspostai partnereink napi rendszerességgel gyűjtik be és kezdik meg azok kiszállítását. Nagyobb tételek esetében, amennyiben ezt előre egyeztettük, akár saját fuvareszközzel is el tudjuk végezni a szállítást.
A szállításkor kívánsága szerint az Ön azonosítószámával indítjuk a csomagot, így az Ön fuvardíj kondíciói érvényesek.

A KTT Kft. a FREUDENBERG cég eredeti Simrit Simmerringjeinek és MERKEL hidraulikatömítéseinek magyarországi disztribútora. Az eredeti kék színű német Simmerring csaknem kétezer típusát tudjuk aznapi postázással elküldeni, köztük nagy választékot kínálunk fémházas, vagy nyomásálló kivitelben.
Ehhez csatlakozóan, a szintén Freudenberg tulajdonú, nagy hagyományú MERKEL cég hidraulika tömítéseit is raktáron tartjuk.

A kereskedelmi részleg munkatársai elsődleges kapcsolattartóink az ügyfelek és a KTT között. Munkatársaink fogadják és kezelik megrendeléseiket, készítik az árajánlatokat, elvégzik a a szállítási ütemezés koordinálását. Az ügyfelekkel való hatékony kommunikáció és a bizalom kialakítása kulcsfontosságú a hosszú távú ügyfélelégedettség és üzleti kapcsolatok fenntartásához.

Kereskedelmi munkatársainak alapos ismeretekkel rendelkeznek a tömítéstechnikai termékekről. Szükség esetén szívesen  nyújtanak ügyfeleink számára tanácsadást, vagy tesznek ajánlást a megfelelő anyagok, termékek kiválasztására. Munkatársaink minden esetben készséggel állnak a rendelkezésükre.A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux