+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390
KTT - Fenntarthatóság

KTT - Fenntarthatóság

KTT - Fenntarthatóság

Fenntartható átalakulás az iparágunkban
 

A KTT hisz a fenntartható társadalomban, amelyben a vállalkozások a változás hajtóerejét jelentik. Az Axel Johnson International és a Power Transmission Solutions üzleti csoport részeként az a törekvésünk, hogy az iparágunkban a fenntarthatósági átalakulást megvalósítsuk, és folyamatosan fejlesztjük azt, miként hatunk ezáltal az üzleteinkre, miként viselkedünk és hozunk döntéseket.

 

A fenntarthatóságot értékláncunk minden részébe integráljuk, amelyek egyben fókuszterületeinket is alkotják:

  • Fenntartható ellátási lánc,
  • Fenntartható működés, 
  • Fenntartható ügyfélkínálat.

Az értéklánc minden egyes lépésénél három stratégiai fenntarthatósági témára összpontosítunk: 

  • Emberek,
  • Éghajlat,
  • Körforgás.

Minden egyes témához meghatározzuk a hosszú távú célokat és az elérésükhöz szükséges tevékenységeket. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a megfelelő irányba haladunk, rendszeresen mérjük teljesítményünket fenntarthatósági mutatószámok alapján.

 

A fenntarthatóság megvalósítása
 

A KTT vállalat az Axel Johnson International tagja, ahol a fenntarthatóság a csoport üzleti modelljének alapvető része és előfeltétele. Termékeink nap mint nap a társadalom működéséhez nélkülözhetetlen alkalmazások ezreit hajtják, biztosítják és működtetik. Az Axel Johnson Internationalnál felismerjük, hogy a társadalomnak fenntarthatóbbá kell válnia, és azzal, hogy segítünk ügyfeleinknek megtalálni az optimális műszaki megoldásokat, hozzájárulunk a fenntarthatóbb fejlődéshez. Az ügyfeleket a középpontba helyezve a csoport fenntarthatósági munkája erősíti meglévő üzletágunkat, és előmozdítja a fenntarthatósági átalakulást az iparágunkban. Az Axel Johnson International weboldalán (https://www.axinter.com/what-we-do/business-development/focus-on-sustainability/) bővebben olvashat arról, hogyan dolgozik a csoport egy fenntarthatóbb iparágért.

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Kubinszky Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

 

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása valamint, szimeringek, o-gyűrűk, hidraulika tömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő - Péntek: 9:00- 16:00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

 

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.


axinter.com