Fenntarthatóság

Fenntartható átalakulás az iparágunkban

A KTT hisz a fenntartható társadalomban, amelyben a vállalkozások a változás hajtóerejét jelentik. Az Axel Johnson International és a Power Transmission Solutions üzleti csoport részeként az a törekvésünk, hogy az iparágunkban a fenntarthatósági átalakulást megvalósítsuk és folyamatosan fejlesszük azt, figyelemmel kísérve azt, miként hatunk ezáltal az üzleteinkre, miként viselkedünk és hozunk döntéseket.

A fenntarthatóságot értékláncunk minden részébe integráljuk, ezek egyben fókuszterületeinket is alkotják:

  • fenntartható ellátási lánc,
  • fenntartható működés,
  • fenntartható ügyfélkínálat.

Az értéklánc minden egyes lépésénél három stratégiai fenntarthatósági témára összpontosítunk:

  • emberek,
  • éghajlat,
  • körforgás.

Minden egyes témához meghatározzuk a hosszú távú célokat és az elérésükhöz szükséges tevékenységeket. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a megfelelő irányba haladunk, fenntarthatósági mutatószámok alapján rendszeresen mérjük teljesítményünket.

A fenntarthatóság megvalósítása

A KTT vállalat az Axel Johnson International tagja, ahol a fenntarthatóság a csoport üzleti modelljének alapvető része és előfeltétele. Termékeink nap mint nap a társadalom működéséhez nélkülözhetetlen alkalmazások ezreit hajtják, biztosítják és működtetik. Az Axel Johnson Internationalnál felismerjük, hogy a társadalomnak fenntarthatóbbá kell válnia, és azzal, hogy segítünk ügyfeleinknek megtalálni az optimális műszaki megoldásokat, hozzájárulunk a fenntarthatóbb fejlődéshez. Az ügyfeleket a középpontba helyezve a csoport fenntarthatósági munkája erősíti meglévő üzletágunkat, és előmozdítja a fenntarthatósági átalakulást az iparágunkban. Az Axel Johnson International weboldalán bővebben olvashat arról, hogyan dolgozik a csoport egy fenntarthatóbb iparágért.A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux