Etikus munkáltató

A KTT kiemelkedően fontosnak tartja az etikát és a dolgozók megbecsülését. Az etikus üzleti gyakorlatokat és emberközpontú vezetést alkalmazva tiszteletben tartjuk dolgozóink jogait, biztosítjuk a megfelelő munkakörülményeket, valamint támogatjuk a fejlődést és az erkölcsi értékeket. A KTT számára alapvető, hogy növelje munkatársai motivációját és elégedettségét. Ennek érdekében a KTT komoly beruházásokat végzett a dolgozók kényelmét szolgálgó új szociális helyiségek, öltözők, és üzemi étkezde kialakításával kapcsolatban. Gyártócsarnokunkba új elszívórendszert építettünk, hogy javítsuk a munkakörülményeket. A KTT ügyvezetése minden esetben szívesen fogadja a munkatársak felől érkező kezdeményezéseket, és ezt elősegítendő, belső ötlet- és vélemény gyűjtési rendszert működtet, amely minden dolgozó számára elérhető.

Az etikus foglalkoztatással kapcsolatos legfontosabb kulcsszavaink:

  • tisztesség,
  • becsületesség,
  • környezettudatosság,
  • rugalmasság,
  • megbízhatóság,
  • hosszú távú elköteleződés,
  • biztonságos munkakörnyezet,
  • nyitott kommunikáció.


A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux