+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390
KTT - Etikus munkáltató

KTT - Etikus munkáltató

KTT - Etikus munkáltató

A KTT kiemelkedően fontosnak tartja az etikát és a dolgozók megbecsülését. Az etikus üzleti gyakorlatokat és emberközpontú vezetést alkalmazva tiszteletben tartjuk dolgozóink jogait, biztosítjuk a megfelelő munkakörülményeket, valamint támogatjuk a fejlődést és az erkölcsi értékeket. A KTT számára alapvető, hogy növelje munkatársai motivációját és elégedettségét. Ennek érdekében a KTT komoly beruházásokat végzett a dolgozók kényelmét szolgálgó új szociális helyiségek, öltözők, és üzemi étkezde kialakításával kapcsolatban. Gyártócsarnokunkba új elszívórendszert építettünk, hogy javítsuk a munkakörülményeket. A KTT ügyvezetése minden esetben szívesen fogadja a munkatársak felől érkező kezdeményezéseket, és ezt elősegítendő, belső ötlet- és vélemény gyűjtési rendszert működtet, amely minden dolgozó számára elérhető.

 

Az etikus foglalkoztatással kapcsolatos legfontosabb kulcsszavaink:

 

  – Tisztesség

  – Becsületesség

  – Környezettudatosság

  – Rugalmasság

  – Megbízhatóság

  – Hosszú távú elköteleződés

  – Biztonságos munkakörnyezet

  – Nyitott kommunikáció

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Kubinszky Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

 

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása valamint, szimeringek, o-gyűrűk, hidraulika tömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő - Péntek: 9:00- 16:00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

 

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.


axinter.com