+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390

A munkakörnyezet javítása a KTT-nél

Az egészségért, a jobb munkakörnyezetért és a fenntarthatóságért!

A munkakörnyezet javítása a KTT-nél

 

Pár nappal ezelőtt fejeződött be az a nagyszabású beruházás, melynek keretében az összes vulkanizáló gépünk fölé közvetlen légelszívást alakítottunk ki. Ez az elszívórendszer – a teljesen automatikus vezérlésnek köszönhetően – követi, mely gépek működnek, és ennek megfelelően állítja be a szükséges légmennyiséget.
A rendszer bevezetése óta a gyártócsarnok levegőminősége lényegesen javult, emelett a csarnok hőmérséklete is kellemesebb.

A rendszert úgy terveztettük, hogy később az elszívott hulladékhőt egy leendő hőcserélőn keresztül fel tudjuk használni az irodák fűtésére.
Egy projekt, három cél: egészség, munkakörnyezet, fenntarthatóság. Így kell ezt csinálni.

Címkék: KTT, Tömítés
Megosztás:

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com