+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390

Munkakörnyezet javítása a KTT-nél

Az egészségért, jobb munkakörnyezetért és a fenntarthatóságért!

Munkakörnyezet javítása a KTT-nél

Pár nappal ez előtt fejeződött be az a nagyszabású beruházás, melynek keretében az összes vulkanizáló gépünk fölé közvetlen légelszívást alakítottunk ki. Ez az elszívórendszer, a teljesen automatikus vezérlésnek köszönhetően követi, mely gépek működnek, és ennek megfelelően állítja be a szükséges légmennyiséget.
A rendszer bevezetése óta a gyártócsarnok levegőminősége lényegesen javult, emelett a csarnok hőmérséklete is kellemesebb.

A rendszert úgy terveztettük, hogy később az elszívott hulladékhőt egy leendő hőcserélőn keresztül fel tudjuk használni az irodák fűtésére.
Egy projekt, három cél: egészség, munkakörnyezet, fenntarthatóság. Így kell ezt csinálni.

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Kubinszky Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

 

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása valamint, szimeringek, o-gyűrűk, hidraulika tömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő - Péntek: 9:00- 16:00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

 

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.


axinter.com