Cégtörténet

2021: Új tulajdonos

2021 óta a KTT az Axel Johnson International globális ipari csoport része, amely stratégiai szempontból kiválasztott piaci réseket keresve, elsősorban műszaki alkatrészek és ipari folyamatmegoldások területén vásárol fel és fejleszt vállalatokat.

A csoport aktív és hosszú távú tulajdonos, akinek küldetése az üzleti fejlődés és növekedés előmozdítása. Közös stratégiai célokkal rendelkező vállalatcsoportokat épít és fejleszt, ösztönözve a közös kezdeményezéseket és a tudásmegosztást. Az Axel Johnson International hat üzleti csoporttal rendelkezik: Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions, Transport Solutions és Driveline Solutions. Az Axel Johnson International vállalati kultúrája decentralizált és elkötelezett vezetést, gyors döntéseket tesz lehetővé. A csoport négy fókuszterületre összpontosít: digitalizáció, szolgáltatás, fenntarthatóság és az emberek fejlesztése.

Az Axel Johnson International központja Stockholmban, Svédországban található. A csoporthoz 28 országban több mint 120 vállalat tartozik. Az Axel Johnson International a svéd Axel Johnson családi tulajdonban lévő vállalatcsoport része.

2020: Új ügyvezető

2020-ban az alapító tulajdonos, Kubinszky János, nyugdíjazásával a cég irányítását Takács Gábor vette át.

2010: OEM autóipari termékgyártás

Fejlődésünk fontos lépéseként a szervízhálózatokba és pótalkatrész-gyártásba történő beszállításaink mellett a KTT elindította az autóipar számára első beépítésre tervezett tömítéstechnikai termékek gyártását is.

Ez alkotja a jelenlegi termelésünk magját.

2000: Freudenberg partnerség

A KTT immár több, mint 20 esztendeje a Freudenberg hivatalos magyarországi partnere. Raktárunkból több ezer Simrit, Merkel és további Freudenberg termék érhető el.

1990: A kereskedelmi részleg indítása

Az első években főként a volt keleti országokba exportált szimeringek gyártása volt a jellemző.

A gyártás mellett kiemelkedő szerepet kapott a kereskedelem, amely nagy mértékben növelte a KTT által kínált termékfajtákat.

1980: A megalakulás

A KTT Kubinszky Tömítéstechnika céget 1980-ban alapította Kubinszky János.

Megalakulásunk óta cégünk száz fő feletti munkatársat foglalkoztató vállalattá fejlődött.

2000-nél is több megelégedett vevőnket a világ 20 országában szolgáljuk ki, nagy pontossággal és szakértelemmel.A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux