+36 99 / kattintson kattintson 9400 Sopron, Besenyő u. 24/B. Adószám: 11462390-2-08, EU adóazonosító: HU11462390

Cégtörténet

2021: Új tulajdonos

2021 óta a KTT az Axel Johnson International globális ipari csoport része, amely stratégiai szempontból kiválasztott piaci réseket keresve, elsősorban műszaki alkatrészek és ipari folyamatmegoldások területén vásárol fel és fejleszt vállalatokat.

A csoport aktív és hosszú távú tulajdonos, akinek küldetése az üzleti fejlődés és növekedés előmozdítása. Közös stratégiai célokkal rendelkező vállalatcsoportokat épít és fejleszt, ösztönözve a közös kezdeményezéseket és a tudásmegosztást. Az Axel Johnson International hat üzleti csoporttal rendelkezik: Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions, Transport Solutions és Driveline Solutions. Az Axel Johnson International vállalati kultúrája decentralizált és elkötelezett vezetést, gyors döntéseket tesz lehetővé. A csoport négy fókuszterületre összpontosít: digitalizáció, szolgáltatás, fenntarthatóság és az emberek fejlesztése.

Az Axel Johnson International központja Stockholmban, Svédországban található. A csoporthoz 28 országban több mint 120 vállalat tartozik. Az Axel Johnson International a svéd Axel Johnson családi tulajdonban lévő vállalatcsoport része.

2020: Új ügyvezető

2020-ban az alapító tulajdonos, Kubinszky János, nyugdíjazásával a cég irányítását Takács Gábor vette át.

2010: OEM autóipari termékgyártás

Fejlődésünk fontos lépéseként a szervízhálózatokba és pótalkatrész-gyártásba történő beszállításaink mellett a KTT elindította az autóipar számára első beépítésre tervezett tömítéstechnikai termékek gyártását is.

Ez alkotja a jelenlegi termelésünk magját.

2000: Freudenberg partnerség

A KTT immár több, mint 20 esztendeje a Freudenberg hivatalos magyarországi partnere. Raktárunkból több ezer Simrit, Merkel és további Freudenberg termék érhető el.

1990: A kereskedelmi részleg indítása

Az első években főként a volt keleti országokba exportált szimeringek gyártása volt a jellemző.

A gyártás mellett kiemelkedő szerepet kapott a kereskedelem, amely nagy mértékben növelte a KTT által kínált termékfajtákat.

1980: A megalakulás

A KTT Kubinszky Tömítéstechnika céget 1980-ban alapította Kubinszky János.

Megalakulásunk óta cégünk száz fő feletti munkatársat foglalkoztató vállalattá fejlődött.

2000-nél is több megelégedett vevőnket a világ 20 országában szolgáljuk ki, nagy pontossággal és szakértelemmel.

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux


A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com