KTT – A KTT idén először a BearingNet felhasználói találkozón

Újabb lehetőség, újabb platform, ahol kollégáink – Farkas Péter folyamatfejlesztő, Pósa Attila értékesítő és Wolf Dávid vevőiprojekt-vezető – képviselték cégünket.

A BearingNet kereskedői platform 25 évvel ezelőtt indult útjára, hogy a csapágy- és hajtáslánc-technológiában érdekelt cégek a világhálón keresztül is kereskedhessenek egymással. A platform tovább fejlődött, és mára a  BearingNet a világ legnagyobb csapágy- és erőátviteli keresőrendszerévé és információs szolgáltatásává vált, mely azonnali hozzáférést biztosít a világ több, mint 2000 legfontosabb erőátviteli és csapágyforgalmazójának készleteihez.

 

KTT – A KTT idén először a BearingNet felhasználói találkozón

 

Az évente rendezett felhasználói találkozók remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a világ minden tájáról érkező forgalmazók és gyártók találkozzanak. Ez az alkalom keveréke az üzletnek és a szórakozásnak, ahol lehetőség van beszélgetni a kapcsolatépítő üléseken, vacsora közben vagy akár a bárban. A BearingNet tagjai ezeken az eseményeken új üzleti partnereket találhatnak és új lehetőségeket fedezhetnek fel, valamint lehetőségük nyílik arra, hogy egy már ismert névhez arcot is társítsanak.

A résztvevő tagok között megtalálhatók voltak gyártócégek, valamint kereskedő cégek is, akik mindegyike azzal a szándékkal érkezett a konferenciára, hogy szondázza a piaci lehetőségeket a gyártási, kereskedelmi és szállítási szempontokat figyelembe véve, elsősorban a saját érdekeit és a cég érdekeit szem előtt tartva, hogy olyan beszállítókat találjon, aki a portfólióját kiegészíti, vagy a gyártásához szükséges alkatrészeket tudják biztosítani, jobb esetben találjon olyan partnercéget, amely akár az általa szükséges egyedi terméket is le tudja gyártani számára.

Az idei évi BearingNet találkozó október 4–6. között került megszervezésre Bécsben, a Belvedere mellett található Savoyen Hotelben, melyre 500 küldött érkezett, több mint 40 országból. A KTT azon 50 vállalat között szerepelt, amelyek először vettek részt, de 167 vállalat már visszatérő résztvevő volt a találkozón.

A találkozó helyszíne a szálloda konferencia terme volt, amit a résztvevő cégek számának megfelelő asztallal töltöttek meg, ahol minden cég fogadni tudta az általuk előre leegyeztetett cégeket, attól függően, hogy a megegyezéskor saját asztaluk volt megadva, vagy a fogadó cég asztala. A megbeszélésekre 30 percesek voltak.

Az első napon, a regisztrációt követő vacsorán és ismerkedési esten kötetlenül lehetett ismerkedni a delegált képviselőkkel, információkat lehetett szerezni az általuk képviselt cégről.

A második napon zajlottak a kerekasztal-beszélgetések az előre már lekötött, leegyeztetett cégekkel, és azok képviselőjével. A beszélgetések során arra törekedtünk, hogy az adott napra leegyeztetett találkozók mindegyike esetén teljes képet kaphassunk az adott cégekről, illetve, hogy a saját cégünket is bemutassuk a (jövőbeni) partnereinknek, kidomborítva a lehetőségeinket és szakmai tudásunkat. A beszélgetés során arra koncentráltunk, hogy kiderítsük a közös érdekeltséget, legyen ez akár olyan gyártandó termék, mely az ő termékéhez szükséges lehet, vagy hogyha újabb lehetőségek után kutat a piacon, újabb beszállítók keresés, amely kedvezőbb feltételeket tud biztosítani azonos műszaki tartalommal, akkor ne habozzon minket megkeresni.

 

 

A célunk tehát az volt, hogy minél több olyan céget sikerüljön találnunk, ahol ezen szempontok valamelyike teljesül, és a találkozó után mielőbb felvehessük velük a kapcsolatot, hogy bővítsük a vevőkörünket, és egy gyümölcsöző üzleti lehetőséget alapozzunk meg a megismert cégekkel.

Számunkra eredményes és hasznos volt ez a találkozó, mert sikerült a kiválasztott cégekkel eredményes beszélgetéseket folytatnunk. A megismert cégek, illetve képviselőik közül már többen meg is kerestek minket, hogy mielőbb sikeres üzleti partnerség alakulhasson ki köztünk.

 

(A képen balról jobbra: Farkas Péter, Wolf Dávid, Pósa Attila)

Címkék: KTT
Megosztás:


A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!



A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux