Új 3D mérőberendezés a KTT szolgálatában

2023 májusától a KTT a MicroVu új, korszerű 3D CMM mérőgépét használja.

Új 3D mérőberendezés a KTT szolgálatában

A korábbi géppel ellentétben az új eszköz képes lesz teljesen automatikusan elvégezni a mérési feladatokat. Mindezt nem csak optikai érzékelővel, hanem tapintóval is, amely a magazinból automatikusan tárazható.

Amellett, hogy a mérési idő nagyságrenddel csökken (10 percről körülbelül másfél percre egy tipikus termékmérésnél), a 400x400-as lemez megoldást kínál a 200 mm-nél nagyobb átmérőjű alkatrészek mérésére is.

Ez a KTT-nél az elmúlt 10 év legjelentősebb fejlesztése a minőségügy területén.

Címkék: KTT, Tömítés
Megosztás:


A KTT Tömítéstechnika ma az egyetlen magyarországi tömítőelem gyártó, amely valamennyi használatos szerkezeti anyagból előállított szimering esetében nagy méretválasztékot kínál.

Tevékenységünk főként szimeringek gyártása, valamint szimeringek, O-gyűrűk, hidraulikatömítések, gépészeti és szereléstechnikai áruk kis- és nagykereskedelme.

Elérhetőségeink

KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
9400 Sopron, Besenyő u. 24/B.
Adószám: 11462390-2-08
EU adóazonosító: HU11462390
Telefonszám: +36 99 / kattintson
E-mail cím: kattintson
Hétfő–péntek: 9.00–16.00

Készletinformáció

A webáruházban feltüntetett készletinformációk valósak és folyamatosan frissülnek. Kínálatunkat a vevői igények alapján rendszeresen bővítjük.

Ha speciális gumiterméket keres, érdeklődjön nálunk – a KTT legyen az Ön professzionális tömítéstechnikai partnere!A KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
az Axel Johnson International cégcsoport tagja.

axinter.com

 

 

Referenciáink

BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux