belépés: név: jelszó:
    Magyar English
KTT, Kubinszky Tömítéstechnika Kft.
Főoldal Termékeink (webáruház) Szállítási felt. Műszaki info. Súgó Kapcsolat

 

Tisztelt Ügyfelünk!

A fokozódó járványügyi helyzet miatt a telephelyünkön történő értékesítést további intézkedésig szüneteltetjük. Kérjük a fenti intézkedéssel kapcsolatban szíves megértésüket. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a ktt@ktt.hu címen, illetve a 99/524-270-es telefonszámon. Webáruházunk szintén zavartalanul üzemel a www.ktt.hu oldalon.A KTT Kft. 1980-ban lett alapítva. Tevékenységi köre két részből áll:

  • Tömítőelemek – ezen belül elsősorban szimeringek - GYÁRTÁSA
  • Műszaki áruk – főként szimeringek, O-gyűrűk, hidraulika és egyéb tömitések, valamint hajtás- és szereléstechnikai anyagok IMPORTJA ÉS NAGYKERESKEDÉSE

GYÁRTÁSUNK:

Cégünk ma az egyetlen hazai szimering-gyártó, aki valamennyi használatos szerkezeti anyagból nagy méretválasztékot kínál. Termékeinket több mint húsz ország jármű- és gépipara elsőbeépítőként, valamint tömítéskereskedelme pótalkatrészként használja megelégedéssel. Visszatérő vevőink száma több, mint ezer.

Felhasznált alapanyagainkat Európa vegyiparának „krémjétől” szerezzük be. Szimeringjeink megfelelnek a DIN 3760-as szabványnak, és minden egyes darab átesik egy gyártás végi végellenőrzésen. Gyártásunkat tanúsított ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szerint végezzük.

Egyedi igényes műszaki gumiáruk gyártását is vállaljuk.

Referenciák: BorgWarner, Bosch, Festo, Grundfos, Caterpillar, KUKA Robotics, Electrolux, stb.


KERESKEDELMÜNK:

A KTT Kft. a FREUDENBERG cég eredeti Simrit Simmerringjeinek és MERKEL hidraulikatömítéseinek magyarországi disztribútora. Az eredeti kék szinű német Simmerring csaknem kétezer tipusát tudjuk aznapi postázással elküldeni, köztük nagy választékot fémházas, vagy nyomásálló kivitelben.
Ehhez csatlakozóan, a szintén Freudenberg tulajdonú, nagy hagyományú MERKEL cég hidraulika tömítéseit is raktáron tartjuk.

Raktárunkon több, mint háromezer metrikus és collméretű német NBR és FPM (Viton) O-gyűrű található. Menetrendszerű autónk minden hétfőn több tízezer féle további import tömítés közül hozza az azt megelőző hét szerdáig Önök által megrendelteket.

Import áruink sorát bővitik a seegergyűrűk és a saválló NORMA-KOVOPOL csőszoritó bilincsek.Tekintse meg Webáruházunkat, vagy látogassa meg Facebook oldalunkat!


 
(C) 2009 KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.